Käytiin lasten kanssa perjantaina Ulvilan kierrätyskeskuksessa, ja se osoittautui aika antoisaksi reissuksi. Kassalla oli pakko vähän selitellä, kun tavara muiden kuin harrastajan silmin mahtoi näyttää aika roskalta pääasiassa... Mukaan tarttui jokusia kangastilkkuja, esim keinonahkaa, satiinia, huopaa, ohutta täkkikangasta pikkuisia peittoja varten, ja vähän muitakin kankaita. Paras löytö oli kuitenkin ehdottomasti keraaminen kaakeliuuni, joka on juuri oikean kokoinen nukkekotiini. Tuikkulyhtynä toiminut aiemmin... Samanlaista nimittäin katselin joku kerta kirppiksellä, ja pyynti oli 18 euroa... Koko saaliini maksoi 2,5 euroa... Tässä kuvia saaliista :)

568482.jpg

Höh... Taas unohdin kääntää kuvan.. Opin sen kyllä jo... ;) Menköön nyt...

568486.jpg

Juri sopiva takki perheen äidille(vaatii kyllä korjailuja), nahkaliivi, josta kylläkin tehdään ihan jotain muuta, erityisesti pidin tuosta minihiekkaämpäristä, jossa kahvakin liikkuu kuin oikeassa... Bensamittarikin oli kiva...

568514.jpg

Pari papiliottia korin tekoon, ja tuo keltainen on sopiva käytettäväksi muuhunkin verkkotarpeeseen. Ja taulukehyksiä tuunattavaksi.

568489.jpg

Ja lopuksi kaupanpäällisiksi sain kolme ihastuttavaa jouluaiheista ikkunakoristetta.