Olen tässä viikko tolkulla jo puuhannut pihasaunaa, ja se on kyllä kaikki vapaat minuutit vienyt. Eilen illalla ja tänään, kun lapset on hoidossa olleet, niin sain sen vihdoinkin sisältä valmiiksi. Tarkoitus on tehdä se myös ulkoa, mutta sillä ei ole hoppua, kun ei sitä pihaakaan ole vielä, mihin sen laittaisi... Tässä siis kuvia pihasaunasta, ja sen pukutilasta. Sauna on tehty pahvilaatikkoon, jossa oli pikkunen pallogrilli.

624758.jpg

.

624768.jpg

.

624765.jpg

Pukutilan puolipaneeli on jäätelötikuista, tapetti niistä vihkoista, joita täällä esittelinkin jossain vaiheessa. Lattia on vain vesiväreillä maalattu. Ikkunan ristikko on erikoispitkistä tulitikuista ja ikkunan listat kahvitikuista. Verho on liimattu verhotankoon, joka myös on liimattu seinään. 

624775.jpg

Saunan viemäri on tehty alumiinifoliovuoan pohjasta ja vesihana taas sellaisen painonepparin toisesta puoliskosta, ja paksusta alumiinilangasta. Kylmän ja kuuman veden vääntimet on fimomassasta.

624773.jpg

.

624772.jpg

Saunavihta oli pihassa kasvavasta tuijasta... ;) Ja lämpömittari taas oli epäonnistunut kokeilu balsasta, joten semmoinen uusi tulee jossain vaiheessa. Myös muutama muu asia on mielessä vielä saunaan, kunhan vaan saan aikaiseksi! Niin juu, ja saunan tiiliseinähän on maalattu, ja paneelit on bambutabletista irroitettuja tikkuja.