Ei pitäisi mennä koskaan lupailemaan liikoja... Niin munkin piti niitä kuvia laitella, mutta tarttis varmaan edes ensin saada otettua niitä... Jotenkin en ole ollenkaan sinut tuon meidän uuden kameran kanssa, täytyy varmaan vaan kaivella se vanha esiin, ja käyttää sitä. Sekin tietty osaltaan antaa kuvia odotuttaa, että vähän kaikki on hiukan kesken. Tein mm sohvan ja nojatuolin, mutta ompelukoneettomana ne odottavat sitä, että pääsen jonnekin ompelemaan pehmusteet. Ne sentään on jo mitattu ja leikattu valmiiksi. Ja puutarhan kanssa on kans loppusuora menossa, juuri parasta aikaa kuivuu nurmikko, ja kivetykset, ja sitten pääsee toivon mukaan kokoamaan sitä.

Lisäksi on mm lampun varjostimia tullut kokeiltua erilaisista materiaaleista mitä erilaisimmilla tyyleillä, niitäkin kokeiluja laittelen tänne, kun vaan saan itseni tsempattua kameran kimppuun. Ja jotain massailujakin taan piitkästä aikaa tuli tehtyä.

Ja se sauna... Senhän jo aloittelin vuosi takaisin, ja nyt olen jo päässyt siihen pisteeseen, että vähän kun jaksais viimeistellä, niin sekin ois valmis... Mutta mistä sekin johtuu, että en vaan tahdo niitä viimeistelyjä saada tehtyä... Sama vika on vähän tässä 1:1 maailmassakin... Esimerkiksi kodinhoitohuoneemme, jossa minelyäni harrastan, on ollut vuoden verran valmis, lukuunottamatta listoituksia... Kaikki listatkin on olemassa, jotenkin niitä ei vaan saa paikalleen...

Vaneria kävin tänään hakemassa lisää, kun tuo piharakentelu on niin kivvaa! Olen kypsytellyt sellaista ajatusta päässäni, että taloni, joka EDELLEEN on levykasa vain, saisi kunnon pihan, jonka rakentelisin sellaisista "pihamoduuleista". Nyt alkaa olla valmis se puutarhaosa, saunan alle tarvii vielä tehdä oma nurmi ja istutukset ym, sitten on valmis saunamoduuli. Sen jälkeen vois tehdä vaikka leikkipaikkamoduulin ja tokihan on oltava grillauspaikka sun muut. Ja sen kellarin, jota ei siihen EDELLEEN levykasana olevaan taloon tule, suunnittelin tekeväni maakellariversiona, joten sekin osaltaan on sitten pihamoduulina... Sen suunnitteluun on sitten kyllä paneuduttava oikein kunnolla, ellei satu jotain sopivan mallista pakkausta tms tulemaan vastaan... Ja sitten tämä kaikki täytyisi vielä mahduttaa johonkin esillekin...

Nyt iski niin kova hammassärky, että on entävä pikimiten lääkitsemään itseään! Sen verran voin luvata, että kuvia on kyllä tulossa. Eriasia on, että koska... ;)