Osallistuin Artun järjestämään vaihtoon, jossa hän laittoi liikkeelle kuoren, johon laittoi useampia tavaroita, ja josta listan ensimmäinen otti haluamansa tavarat ja laittoi tilalle saman verran/saman arvoista tavaraa, ja lähetti edelleen listan seuraavalle. Listan viimeinen lähettää kuoren sitten takaisin Artulle. Kuori saapui minulle viime keskiviikkona, ja tällaiset tavarat sieltä otin:  kukkopillin, hillopurkin, pääsiäiskoristeen, vetoketjun osasta tehdyn minisilitysraudan, jouluisen muoviliinan, kangastilkun ja erilaisia helmiä.

1591723.jpg

Tilalle laitoin tällaisia: vihermateriaalia, paksuja puurimoja, kahta koristenauhaa, erivärisiä minihelmiä, kaksi kranssiaihiota, kolmenlaisia kangaspaloja, retrohenkisen hatun ja sisustustaulun.

1591725.jpg

Tässä vielä lähikuva taulun tekstistä.

1591726.jpg

Muutoin onkin nukkisrintamalla ollut hiljaisempaa, kun keskeneräisiä töitä lojuu kaikkialla, ja aika on kulunut 1:1 kodin tuunaamisessa. Edellisenä viikonloppuna oli isommat lapset hoidossa, ja minä kävin hakemassa 15 purkkia maalia, 9 eri väriä tai laatua, ja tehtiin sellaisen "luukusta lukaali- tyylinen" 48 h remppa, 4kk ikäisen juniorin hoitamisen ja viihdyttämisen ohella. Uuden lookin sai mm ulkona terassin edusta, ja sisällä olohuone ja makkari. Otettiin iso riski, ja päätettiin maalata kamalien, jostain 80-90- luvun vaihteesta olleiden vinyylipintaisten tapettien päälle silläkin uhalla, että seuraavana aamuna saatetaan löytää ne lattialta rullalla... Lopputulos ylitti kaikki odotukset, ei ikinä uskoisi, että seinät on tosiasiassa maalattua tapettia... Muutos oli aikamoinen, kun molempien huoneiden alkuperäinen kuosi oli sellainen epämääräisen kirjava, vaaleaa kuviota vaaleassa tapetissa, siellä täällä klähmäjälkiä menneiden vuosien hämähäkki-, kärpäs- ja hyttystappajaisista, naulojen ja ruuvien reikiä ja kissojen raapimia riekaleisia kohtia... Maali toimi taianomaisesti, ja häivytti jopa ne naulojen reijät ja kissojen tuhojäljet. Tässäpä nyt muutama kuva ennen ja jälkeen!

1591751.jpg

.

1591753.jpg

.

1591752.jpg

Tässä sitten jälkeen...

1591754.jpg

.

1591755.jpg

.

1591756.jpg

.

1591757.jpg

Pakko selventää tuota makkarin maalausta sen verran, että päätettiin siis maalata sängylle pääty, jakun on nuo lasten sängyt tarkoitus siirtää muualle kun aika tulee, niin tuo kuvio maalattiin keskelle seinää, ja nyt kun siis meidän sänky on sivussa, niin näyttää vähän pöljältä... :)