Heti juhannuksen jälkeen meillä tuli koko perhe enemmän tai vähemmän kipeäksi, oli korva- ja silmätulehdusta, flunssaa, kuumetta, hampaiden puhkeamisia, vauvarokkoa, keuhkoputkentulehdusta, rintatulehdusta ja jopa toinen koirista sai antibioottikuurin tulehtuneeseen jalkaansa... Pitkittynyt sairastelu huipentui nuorimmaisen (6 kk) kohdalla siihen, että hengitysvaikeuksien, hurjan liman erityksen ja niistä johtuvan syömättömyyden ja juomattomuuden takia oltiin maanantaista torstaihin sairaalassa tällä viikolla. Nyt on onneksi parempi, kiitos lääkehöyryjen, kortisonin ja antibioottikuurin. Kotiin saimme ventolinea ja babyhalerin, jonka kautta sitten saa tarvittaessa antaa apuja. Tänään jo onkin ollut helpompi päivä, ei ole enää kuumetta ja henkikin jo kulkee ihan hyvin.

Osallistuin Hanniksen Blogissa fantasia/kauhu- aiheiseen nukkisswappiin, ja sen lopullista palautuspäivää siirrettiin reilulla viikolla meidän sairastelujen takia. Nyt olen tänään paketin saanut lähtövalmiiksi, että saa maanantaina viedä heti postiin. Sen sisällöstä en vielä laita kuvia, odotellaan, että kaikki vastaanottajat saa pakettinsa, jotta jännitys säilyy.

Viime viikolla minusta tuli myös "julkkis"... Satakunnan Kansan toimittaja otti yhteyttä blogini kautta, ja toivoi voivansa haastatella nukkekotiaiheesta. Hän tuli käymään viime viikon keskiviikkona kuvaajan kera, ja torstaina oli juttu jo lehdessä. Oikein hyvä juttu tuli, vaikkakin yhden mittakaavavirheen sieltä bongasin. Liekö ollut painovirhe, kun siinä kerrottiin kuinka jotkut tekevät jopa nukkekodin nukkekoteja, joiden mittakaava on 1: 44... Joka siis olisi kuulunut olla 1:144. Mutta eipä tuohon varmaankaan kukaan muu, kuin harrastaja ole kiinnittänyt huomiota. Jossain vaiheessa, kun on aikaa, voisin vaikkakirjoitella koko jutun tännekin. Hullua on se, että tosiaan ihmiset sen jälkeen ovat tulleet sanomaan tyyliin "sinähän olet se, josta oli juttu lehdessä"... Ja tosiaan ihan oudot ihmisetkin. Ja moni puolituttukin on tullut kehumaan hyvää juttua. Ihan mukava, että tämäkin harrastus huomataan, jos poikisi vaikka uusia harrastajia. Ainahan on kiva tutustua uusiin ihmisiin, mielestäni koskaan ei voi olla liikaa tuttavia! :)

Tähän loppuun laitan pari kuvaa joita otin sen jälkeen kun toimittaja oli käynyt. Kuvissa on myös lastenhuone- roombox, josta varmaankin teen vielä omankin postauksen, jotta pääseesoivaan kategoriaan. Tuon lastenhuoneen olen luvannut tyttärelleni, oman nukkekodin ekaksi huoneeksi. Sen ympärille alamme sitten liittää muita huoneita.

1747023.jpg

Tässä saunan ja kasvihuoneen väliin katettu herkkupöytä.

1747027.jpg

Tässä kuva saunan pukutilasta.

1747022.jpg

Tässä lastenhuone. Ja lopuksi laitan pari yksityiskohtaa. Kyltti puutarhasta, ja leivonnaiset tuoreimpia tekeleitä, niistä ei taida olla vielä kuvia täällä ennestään.

1747025.jpg

.

1747020.jpg

Suklaisia herkkuja, ja vähän mansikkaisiakin... Vai liekö kirsikkaista...

1747029.jpg