Tarttihan sitä välillä tännekin tulla kertomaan kuulumiset, kun vain tuo toinen blogini on päivittynyt viime aikoina. Nukkekoteilu on edelleen kovin hiljaista, mutta jotain on sentään tapahtumassa silläkin saralla. Meille saapui tuossa kk sitten kaksi nukkekotia Greenleafilta, ja yhden talon sain syntymäpäivälahjaksi ystävltä. Tämä lahjaksi saatu talo on hyvin erikoinen projekti, sillä sekä talo, että pihan pohjat on metallista tehty. Talo lähti vielä työn alle, sain itse päättää mihin kohtaan haluan esim rappukäytävän ja millaisen katon haluan taloon. Pihaan oli valmiiksi hitsattu aitatolppia ja tehty älyttömän upea puu! Kaikki oli pohjamaalattu, joten kunhan saan talon, alan suunnittelemaan pintoja. Sen talon nähtyäni, tuli välittömästi ajatus siitä, minkä tyylinen siitä tulee. Se oli aivan päivänselvästi sellainen välimerentyylinen tai provence- henkinen talo, eli siihen on tehtävä rappaus ja joko turkoosit tai okran väriset ikkunanpuitteet ja tasakaton siihen myös tilasin, joten jonkinlaista kattopuutarhaa tms sinne voisi suunnitellla. Kuvaa en silloin ehtinyt ottamaankaan, eli laittelen siitä kuvia sitten kun saan talon takaisin.

Greenleafin taloistakaan ei ole kuvia, mutta laitan linkit kummastakin Pienen nukkekotikaupan sivuille. Tyttäreni valitsi itselleen talon, jota kutsuu nimellä Voikippa... Kuulemma siitä tehdään vihreä, se kun on meidän neidin lempiväri. Oma taloni taas oli minusta niiiiin nätti, että heti ekalla silmäyksellä erottui joukosta edukseen... ;) Näiden mökkiensuhteen en ota taaskaan mitään stressiä, niitä tehdään sitten kun innostus iskee. Monta rautaa on tulessa, kun tildailua edelleen harrastan aina ehtiessäni, ja liikunnallisia harrastuksia on taas meidän perheessä tullut lisää, kun itse aloitin 10 vuoden tauon jälkeen taas ratsastuksen, lapsetkin on pääseet poneilemaan ja esikoinen aloitti juuri jalkapalloharrastuksen.

Nyt järjestää nuorimmainen taas sen verran ohjelmaa syömällä väriliituja ja kaatamalla vettä lattialle, että taidan siirtyä siivousoperaatioihin...