Pikku hiljaa valmistuu kaikenlaisia projekteja, jotka on olleet työn alla jo pitkään. Esimerkiksi tämän vaatekaapin sahailin jo viime syksynä nukkiskurssilla, ja on vain odotellut loppullista hiomista ja kokoamista. Saranat päädyin kiinnittämään liimalla,kun en tohtinut alkaa naulailemaan, ettei viime metreille mene koko kaappi hajalle... Väri on sekoiteltu akryyleistä ja laimennettu hiukan vedellä. Hyllyt ei ole vielä kiinnitetty, vaan kuvassa on vaan survottu juntturaan kaapin sisälle... On sen verran tiukkoja sovitteita, että pysyvät paikallaan kiinnittämättäkin. Suunnittelin, että olisin maalannut ovissa olevat urat vaaleammalla sävyllä, mutta se saa nyt ainakin toistaiseksi olla hyvä noinkin.

1614289.jpg

Tosi kivasti näkyy kuvassa ovien supersuoraan sahatut reunat... Tosiasissa ne nyt ei ihan noin kamalilta näytä livenä... Onneksi... :)

1614294.jpg

Kaapin sijoituspaikka ei ole vielä selvillä, kun jotenkin tuo väri on kumminkin suunnitelmissani hiukan epäsopiva mihinkään tulevan nukkisen huoneeseen... Miksikö maalasin sen sitten tuon väriseksi...? No kun teki mieli... ;) Sekin tässä harrastuksessa on mukavaa, että voi tehdä ihan mitä vaan ja miten huvittaa, eikä kukaan voi sanoa, että ei se nyt noi käy... Nukkiksen väki kun kovin hiljaista sorttia, ja tyytyy vain vaitonaisena siihen, mitä annetaan! :) "Live with it." Ja silleen...