Nyt tulikin tehtyä peräkanaa kolme postausta, kun en kaikkia viitsinyt laittaa yhteen, että päätyvät oikeisiin kategorioihin. Sain vihdoin aikaiseksi laittaa kuvia kahdesta kesän aikana tehdystä vaihdosta.

Meillä on vietetty kesälomaa, ja ensi viikon jälkeen taas palataan normaaliin elämänrytmiin. Silloin ehkä saan taas aikaiseksi näpertääkin jotain. Kyllä nytkin harvakseltaan olen aina jotain puuhannut, mutta pääsääntöisesti ajan on vienyt perhe-elämä. Kesälomajuttuja on touhuiltu, pikainen keittiöremontti tehty (keittiöstä tuli yhtäkkiä pirteän punainen...), siskoni parin viikon päästä olevia häitä olen junaillut ja sen sellaista. Edelleen on seuraavan kuukauden kaikki viikonloputkin täynnänsä ohjelmaa, keskimmäisen lapsen synttärit on ensi viikonloppuna, sitä seuraavana siskon polttarit, sitä seuraavana häät, ja sitten seuraavana on Leineperin syysmarkkinat, joihin pitää taas mennä tekemään löytöjä. Ja pian alkaa taas lasten harrastuksetkin, muskarit, satutanssit sun muut, puhumattakaan kerhosta joka jo viikko sitten alkoikin.

Kulunut viikko oltiin mökillä hämeessä, siinä ohessa käytiin parina päivänä shoppailemassa, poikettiin Seitsemisen kansallispuistossa ja vierailtiin sukulaisissa. Lapset oli mukana puusavotassa ja välillä ihmeteltiin pikkuruisia sammakoita mökin pihassa. Sainpa siellä taas hiukan eteenpäin noidanmökkiprojektiakin, josta kuvia myöhemmin. Kaikenkaikkiaan varsin rentouttava viikko, vaikka moni saattaa ihmetelläkin, miten kummassa kolmen pienen ja vielä pienemmän naperon kanssa voi mökillä olla rentouttavaa, kun vesi tulee keittöön kanisterista, saunalla käydään iltapesuilla, käydään pottaa tyhjentämässä ulkohuussissa jne... Mutta kun muutoin järjestää asiat sillä lailla mahdollisimman helpoksi, ja tekee lapsille selväksi mitä saa tehdä ja mitä ei, niin aika ihanaa se vaan on se mökkielämä. Täytyy silti myöntää, että yöllä en kyllä ulkovessaan lähtenyt, sen verran hiuksia nostattavaa oli illan hämärtyessä kaukainen suden ulvonta, että pinnistelin kyllä aamuun asti! :)

Siinäpä sitä meidän viime aikaiset kuulumiset pähkinänkuoressa. Tänne siksi näitä kirjoittelen, kun viime aikoina en ole jaksanut päivittää päiväkirjablogiani, niin saa sitten kaikki tutut ( ja tuntemattomatkin) lukea kuulumisia täältä edes... ;)

Ja jos tätä nyt lukee joku nukkisihminenkin, niin huomio huomio, tuolla jokunen postaus alaspäin on joulukalenterivaihdossa vielä neljä luukkua varaamatta!!

Edit. Kaikki luukut on varattu!