Koko joulunaika meni semmoisessa hujauksessa, etten ole täällä ehtinyt juuri vierailla. Ihan ensimmäiseksi haluan kiittää kaikki joulukalenteriin osallistuneita! Luukku 23 jäi vallan tulematta, harmittavaa, kun kuitenkin omani laitoin hyvisssä ajoin postiin. Kuvia en ole saanut otettua ensinkään kalenteriluukuista, mutta varmasti vastaisuudessa saamiani juttuja tulette näkemään kuvissa. Olen kaikenmoista tehnyt tässä joulun aikaan minikoossakin, ja tähän postaukseen liitän tällälailla jälkikäteen pari jouluista kuvaa keittiössämme joulunaikaan olleesta miniasunnosta. Sen tein vartavasten joulua ajatellen, ja boxit pääsevät jatkokäyttöön tyttärelleni, osaksi hänelle rakentuvaa nukkekotia. Oma nukkekodin rakennus on laitettu suunnitelmineen jäähylle, kunnes on tilaa laittaa se jonnekin. Olemme uuden vuoden aattona saaneet valmiiksi yhden uuden huoneen, josta tuli tyttäremme huone, ja nyt työn alla on pojille huone. Josko se kesäksi valmistuisi, niin saisimme oman makkarimme ihan itsellemme. Sinne olen kaavaillut sellaista apteekkarin lipastoa, jonka päälle voisi sitten se nukkiskin sijoittua. Ja laatikoihin saisi mahdutettua edes osan valtavasta askartelutavaramäärästä...

Minitavaroita valmistuu silti tämänkin vuoden mittaan pikkuhiljaa, sillä olen jo ehtinyt sopia ensi joulun kalenterivaihdon Sarin kanssa.  vaihdamme siis kokonaiset kalenterit. Ja samalla kun kalenteriin puuhailen juttuja, niin valmistunee itsellekin samanlaisia. Parin luukun sisältöä onkin jo tekeillä.

Olen myös luonut uuden blogin, jossa kertoilen kaikista muista käsityöjutuista, ja sinnekin hiljalleen päivittelen uutta. Kuvia vaan en tahdo koskaan saada aikaiseksi ottaa (ai,olette huomanneet vai...;) joten vaikka tavaraa valmistuukin, niin päivitykset on hitaanlaiset... Koittakaa silti käydä joskus kurkkimassa kummassakin blogissa. Uusi blogini on nimeltään Käsin Tehty.

Tässä siis ne muutama kuva jouluboxista, ehkä hiukan hämäriä, mutta tykkään että ovat niin tunnelmallisempia.